משלוחי פסטה בתל אביב - שאלו אותנו בטלפון

אם חיפשתם משלוחי פסטה בתל אביב, הגעתם למקום הנכון. מגוון פסטות טעימות וטריות בכל יום. להלן התפריט בהרצה שלנו. התקשרו אלינו ושאלו את הטלפן אילו מנות פסטה למשלוחים בתל אביב יש לנו להציע היום, ואנו נשמח להביא את הזמנתכם היישר לבית או למשרד.

משלוחי פסטה בתל אביב - פסטה משלוחים בתל אביב
משלוחי פסטה בתל אביב - פסטה משלוחים בתל אביב

אז איך אתם אוהבים את הפסטה שלכם? עם רוטב עגבניות? רוטב שמנת או אולי לשלב את הכל ברוטב רוזה ורדרד? אולי אתם בכלל בעניין של פסטה מוקרמת בגבינה איטלקית עסיסית ומשובחת? נשמח לעזור לכם להחליט אילו משלוחי פסטה בתל אביב תרצו להזמין.

אתם מוזמנים להרכיב לעצמכם את הפסטה שהכי טעימה לכם, עם התוספות שהכי מתאימות לכם על הפסטה ובשלל צורות. בין אם כמנה עיקרית ובין אם כתוספת.

הפסטות של פיצה דונטלו עשויות מקמחים איכותיים וחומרים טבעיים בלבד ואת האיכות והטריות תוכלו להרגיש כבר מהביס הראשון.

פסטה משלוחים בתל אביב לבית ולמשרד

שעת הצהריים מגיעה והבטן מואתתת לכם שהגיע הזמן לעשות הפסקה ולאכול ארוחה טובה ומזינה. אז מתחילים לחשוב לאן נלך? מה נזמין? מה כולם רוצים? מה אני רוצה לאכול היום? ורק ההתלבטות הזאת עשויה לגזול לפחות חצי מזמן ההפסקה, לא חבל?

כאן אנו נכנסים לתמונה ומציעים לך פסטה משלוחים בתל אביב (מרכז בלבד) שתתאים לכל מצב, מפני שלא רק שפסטה תמיד מתאימה ותמיד נותנת אנרגיה להמשך היום, אלא שהפסטות שלנו נותנות מענה גם לקהל הטבעונים וגם לנמנעים מגלוטן ובכך מתאימות לכולם.

חזרתם מהעבודה עייפים מדי כדי להכין לעצמכם ארוחת צהריים או ערב? חיוג אחד אל פיצה דונטלו, הזמנה של משלוחי פסטה בתל אביב ואתם כבר שבעים ומרוצים.

הטלפן שלנו יישמח להציג בפניכם אילו משלוחי פסטה מיוחדים ממתינים לכם בכל ימות השבוע. נשמח לעמוד לשירותכם גם אחרי חצות. התקשרו.

משלוחי פסטה בתל אביב כיום, אבל מה המקור?

פסטה - מילה קטנה שמאחוריה עולם שלם שנדמה כי תמיד היה חלק מהאנושות ולא כל כך ברור איך אפשר היה להסתדר בלעדיה.

המילה פסטה היא למעשה המילה האיטלקית לבצק, אשר ממנו עשויה הפסטה, למרות שמקור הפסטה הוא בכלל בסין אי שם בשנת אלפיים לפני הספירה, משם עשתה את דרכה לאיטליה כנראה באמצעות דרך המשי ולארה"ב הגיעה רק במאה השמונה עשרה. בצק הפסטה לרוב אינו עשוי מקמח רגיל, אלא מקמח סמולינה המופק מחיטה קשה יותר, חיטת הדורום.

הפסטה המסורתית מחולקת לשתי קטגוריות: היבשה והטרייה. הפסטה היבשה נועדה לאחסון לטווח ארוך (אם כי לא ארוך מדי מן הסתם) ומכירה כחומר גלם באריזות שונות. הפסטה הטרייה לעומת זאת, בדרך כלל אינה מורכבת רק מבצק כי אם ממולאת ברכיבים נוספים המותירים אותה עסיסית וטרייה, כמו גבינות, תרד, פטריות, תפו"א ועוד. בין הפסטות הטריות ניתן למנות את הרביולי, הטורטליני, הניוקי ועוד.

ובל נשכח את הרטבים, אותם רטבים עסיסיים וטעימים שפותחו כבר אז ובכל עת עוברים שדרוגים שרק מוסיפים לטעם. רוטב הפסטו עם הריח המשכר, הפונגי, האלפרדו ועוד כיד הדמיון. רעבים? חושבים על פסטה משלוחים בתל אביב? התקשרו והפסטה בדרך אליכם.